2020-06-27

Det börjar dra ihop sig till härlig löpning, nu är det bara 1 vecka kvar. Nedan följer lite punkter som du/ni som tävlande behöver veta om. Denna listan kommer uppdateras löpande. Om du ej hittar svar på något du undrar över, skicka ett mail till info@kolmardsrundan.se 

  • Vi kör 45 minuter mellan varje startgrupp, MAX 45 personer i varje grupp. Tävlande får ej ankomma till arenan förrns föregående startgrupp har lämnat startlinjen. OBS! Håll koll på din/er starttid och kom TIDIGAST 40 minuter före din/er starttid, till arenan. Utdelning av nummerlappar kommer ske under denna tiden, följ skyltning. Som vanligt gäller personligt ansvar för social distansering.

  • Vi kommer ha parkeringar på 3-4 olika områden i närområdet som vi kallar rekreationsområden, dessa ligger ej på tävlingsområdet/arenan. Följ skyltar vid ankomst. Där skall medverkande värma upp och återhämta sig efter loppet. Det kommer finnas bord och bänkar som är avgränsade.

  • INGEN publik, anhöriga, chaufförer, får vistas på tävlingsområdet/arenan utan hänvisas till bansträckning ute i skogen samt rekreationsområdena. För icke tävlande som behöver tidsfördriv etc så rekommenderar vi tex Kvarsebo badplats vid Bråviken,  Café Säterdalen vid Skenäs färjeled eller ett besök hos Qvarsebo Kaffe, ett litet mysigt kafferosteri med eget fik.

  • Vid målgång delas tävlande upp i två grönområden för respektive distans där man kan återfå den första kraften efter loppet, samt ta sitt återhämtnings-kit samt medalj, för att sedan ta sig till något av rekreationsområdena för en längre återhämning eller hemgång direkt om man så känner. Det är viktigt att man som tävlande så snart som möjligt lämnar tävlingsområdet/arenan! Ingen möjlighet till ombyte/dusch kommer kunna erbjudas, som vi informerat om tidigare.

  • Alla personer utan nummerlapp kommer avvisas från tävlingsområdet/arenan, så se till att ha den väl synlig! 

  • Påfyllning av egen vätskebehållare kommer att erbjudas innan start

2020-06-24

Uppdatering: Vätskestationer tävlingsdag

Vätskestationer kommer vara utplacerade som föregående rundor.
21 km - 3st vätskestationer
42 km - 4st vätskestationer


2020-06-07

VIKTIG INFOMATION!!!!!!

Information om KolmårdsRundan Trail Run 2020

Kvarsebo IK kommer, trots omständigheter med Covid-19, att anordna KolmårdsRundan Trail Run 2020, dock med en hel del förändringar.

För att kunna anordna årets Trail Run måste vi begränsa oss i antal deltagare för att ej riskera smittspridning samt följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

VI HAR DÄRFÖR BESLUTAT ATT ENDAST STARTA DISTANSERNA 21KM OCH 42KM UNDER KOLMÅRDSRUNDAN TRAIL RUN 2020.

Ni som anmält er till övriga distanser (2,5km, 6km och 10km) kommer att bli kontaktade av representant från Kvarsebo IK för att lösa full återbetalning av er startavgift.

Vi har i och med restriktionerna från Folkhälsomyndigheten behövt göra en del övriga anpassningar för att kunna köra loppet som planerat. Vi kommer i år inte att kunna servera mat efter avslutat lopp, istället kommer vi skänka motsvarande belopp till välgörande ändamål, exakt vilket kommer vi gå ut med vid senare tillfälle. Tillgång till ombyte/dusch i omklädningsrum kommer ej heller att vara möjligt.

Som ett led i att följa restriktionerna från Folkhälsomyndigheten kommer vi ej ta emot någon efteranmälan på plats på tävlingsdagen, vi kommer att stänga anmälan till loppet på webben 3 dagar innan tävlingsdagen. Endast de grupper/platser som finns på Deltaga.nu finns tillgängliga.

Kiosken kommer vara öppen med tydliga avgränsningar och endast för tävlande.

Sammanfattningsvis:

Ingen mat kommer att serveras efter utfört lopp, men kiosk kommer hållas öppen.

Alla distanser inställda förutom 21km och 42km

Följ anvisningar på plats

Kom inte för lång tid innan din starttid

Restriktioner kan tillkomma eller försvinna beroende på hur läget med Covid-19 utvecklas

Vi vill också meddela att vi undersöker möjligheten att lägga till de distanser som nu ej blir av 4 Juli, till årets HöstTrail.

Tack för er förståelse och hoppas ni har överseende med vårat beslut men inget är som vanligt i dessa Covid-19 tider. Välkommen med din anmälan på https://deltaga.nu/tavlingar/visa/206

För frågor var vänlig skicka dem i Messenger på vår Facebooksida eller till info@kolmardsrundan.se


2020-05-01

Vi har nu ändrat våra deltagarvilkor vid anmälan med tillägget att vid eventuellt inställt arrangemang återbetalas startavgiften. Vi följer utvecklingen angående Corona dag för dag och håller öppet för att kunna genomföra KolmårdsRundan Trail Run 2020 som planerat, den 4 Juli, om riktlinjer medger det. Hälsan för våra deltagare är självklart det viktigaste samt att förhindra smittspridning och vi följer ständigt myndigheternas uppdateringar och beslut. Mer information kommer löpande! Om du har några frågor så kontakta oss på info@kolmardsrundan.se


2020-03-30

Kvarsebo IK följer utvecklingen angående Corona och håller öppet för att kunna genomföra KolmårdsRundan Trail Run 2020 som planerat, den 4 Juli, om riktlinjer medger det. Vi håller er uppdaterade och mer information kommer löpande! Om du har några frågor så kontakta oss på info@kolmardsrundan.se