Fritidsgård på Klintvallen

28.09.2021

Äntligen dags att dra igång fritidsgården igen!
Välkomna till Kvarsebo IKs fritidsgård - varannan fredag, ojämna veckor med start den 1 oktober, klockan 18:00- 21:00. Alla barn i förskoleklass upp till 6:an är välkomna! Vid varje tillfälle finns minst två ansvariga vårdnadshavare på plats. På fritidsgården finns bland annat en hel hög med brädspel, ett air hockey-bord, hockeyspel och pingisbord. Vi ordnar med filmvisning och har kiosken öppen under hela kvällen. 

Ansvariga för fritidsgården höstterminen 2021
Följande vårdnadshavare är ansvariga för fritidsgården höstterminen 2021. Om ni inte kan det datum som ni har blivit tilldelade så ansvarar ni själva för att hitta ersättare. Vi tycker att det i alla fall behöver finnas två vuxna ansvariga för varje fritidsgård. Så kan ni inte kan det räcka med den andra ansvariga familjen.

 • 1 oktober
  Ansvarig vårdnadshavare för Julia M & Miranda H 
 • 15 oktober
  Ansvarig vårdnadshavare för Nova/Viggo S & Nils J
 • 29 oktober
  Ansvarig vårdnadshavare för Ellen/Alvin N & Linnea/Signe C
 • 12 november
  Ansvarig vårdnadshavare för Ellis E & Jonathan Å
 • 26 november
  Ansvarig vårdnadshavare för Esmeralda T & Natalie N
 • 10 december
  Ansvarig vårdnadshavare för Sigrid/John S & Vega/Edith T

Vad kostar det?
Ingenting! Men, vi vill gärna att de som deltar i verksamheten är medlemmar i KIK. Ett medlemskap betyder mycket för klubben och det är tack vare alla er medlemmar som vi kan arrangera våra årligen återkommande och omtyckta aktiviteter. Ett Barnmedlemskap kostar 75 kronor och ett familjemedlemskap 350 kr. Här kan ni läsa mer och bli medlemmar

Mobilförbud
För att det ska bli en så inkluderande och kvalitativ plats som möjligt för våra ungar har vi beslutat om ett mobil- och surfplatteförbud på fritidsgården. Barnen får självklart ha med sig telefonen, men lämnar in den till ansvariga vårdnadshavare vid ankomst - som också bistår med utlämning och hjälp om någon behöver komma i kontakt med sina föräldrar under kvällen.

Övrigt
Nyckel till fritidsgården hämtas och lämnas hos Familjen Rydberg (huset precis innan KIK). Har ni frågor eller funderingar är det bara att kontakta styrelseledamot Jimmy Munkhammar på 070 190 13 89 (kvällstid) eller jimmy.munkhammar@kvarseboik.se. 
Vill du få information på mail från KIK angående fritidsgården? Meddela Jimmy så lägger vi till dig på utskickslistan.

Äntligen ha restriktionerna för covid-19 lättat! Men, vi ber er såklart ändå att hålla sjuka barn hemma - även vid milda symtom.