Fritidsgård i Kvarsebo

16.01.2023

Välkomna till Kvarsebo IKs fritidsgård - varannan fredag, ojämna veckor, klockan 18:00- 21:00. Alla barn/ungdomar från förskoleklass uppåt är välkomna! Vid varje tillfälle finns minst två ansvariga vårdnadshavare på plats. På fritidsgården finns bland annat en hel hög med brädspel, ett air hockeybord, hockeyspel och pingisbord.


Mobiltelefoner
För att det ska bli en så inkluderande och kvalitativ plats som möjligt för våra ungar har vi beslutat om ett mobil- och surfplatteförbud på fritidsgården. Barnen får självklart ha med sig telefonen, men lämnar in den till ansvariga vårdnadshavare vid ankomst - som också bistår med utlämning och hjälp om någon behöver komma i kontakt med sina föräldrar under kvällen.


Vad kostar det?
Ingenting! Men, vi vill gärna att de som deltar i verksamheten är medlemmar i KIK. Ett medlemskap betyder mycket för klubben och det är tack vare alla er medlemmar som vi kan arrangera våra årligen återkommande och omtyckta aktiviteter. Ett Barnmedlemskap kostar 75 kronor och ett familjemedlemskap 350 kr. Här kan ni läsa mer och bli medlemmar -> www.kvarseboik.se/bli-medlem.


Kontakt
Har du frågor eller funderingar? Hör av dig till Jimmy Munkhammar på 070 190 13 89 (kvällstid) eller jimmy.munkhammar@kvarseboik.se.
Vi ses på Klintvallen!