Våra distanser under året

Vi erbjuder 2,5 - 6 - 10 - 21 - 42 - 69 km i mestadels härlig terräng.

SÄKERHET

  • Allt deltagande sker på egen risk
  • Hjälp medtävlande i nöd
  • Följ arrangörens och funktionärernas anvisningar
  • Ta del av särskild säkerhetsinformation för respektive distans
  • Obligatorisk utrustning för 42 och 69 km: Mobiltelefon, tryckförband, vätskebehållare, karta med akutnummer (tilldelas vid nummerlappsutdelning på tävlingsdagen och skall medtagas under hela loppet.

2,3 km - MiniRundan

Lätt utmanande terrängrunda för barn och ungdom som vill testa på hur det är att springa i skog och terräng. Banan har en vätskekontroll.


6 km - KolmårdsRundan Trail Run

Tuff, teknisk och 100 % terräng! Banan innehåller allt från teknisk bergslöpning över tuffa Kvarseboklint till fin skogslöpning mestadels på s.k. singeltrack.


10 km - KolmårdsRundan HöstTrail

Tuff och teknisk löpning i mycket vacker och skön terräng som bjuder på det mesta i underlagsväg utom asfalt :-)! De sista 4-5 km är de tuffaste men kanske också de vackraste. Här följer man Kvarseboklints tekniska och tuffa bergsrygg, förbi mytomspunna "Skrevan" och där man i princip under hela vägen ständigt skymtar Bråvikens vatten mellan träden, 80 meter nedanför!


21 km - KolmårdsRundan Trail Run

Lagom utmanande och mycket vacker terrängbana över tuffa Kvarseboklint och runt vackra Nävsjön. 15 km trail/terräng och 6 km grusväg. Banan har fyra vätskekontroller. Ca 250 höjdmeter.


42 km - KolmårdsRundan Trail Run

I sammarbete med KolmårdsTrailen erbjuder vi utmanande 42 km! Loppet för dig som vill ha en utmaning ut över det vanliga, där upplevelsen ligger i centrum. Distansen går mestadels på stigar och befintlig Sörmlandsled, genom storslagen natur, över naturreservat Fjällmossens stora myrkomplex, härlig Kolmårdsskog och med en avslutning längs Bråvikens förkastningsbranter med utsikt över Bråviken. Banan har fyra vätskekontroller. Ca 550 höjdmeter.


69 km KolmårdsRundan Trail Run Ultra

Distansen går på våra ordinarie slingor, dvs 6km 21km och 42km (69km) i respektive ordning med varvning inne på arenan. Möjlighet till Drop-bag/Box vid varvning.

Gratis Finisher tröja för de 30 första anmälda! (Vid ordinarie anmälan)

Starttid 05:00 på Klintvallen med obligatoriskt deltagarmöte 04:45

Vätska och energi:
6 km varvning TC, 16 km, 27 km varvning TC, 37 km, 46 km, 56 km, 63 km.

Höjdmeter:
Ca 900 h m

Maxtid:
Vätska vid 63km skall passeras senast 14:00 (9 h). Löpare som ej anlänt utsatt tid kommer att få bryta (DNF)