Våra distanser

Vi erbjuder 2,5 - 6 - 10 - 21 - 42 km i mestadels härlig terräng.

SÄKERHET

  • Allt deltagande sker på egen risk
  • Hjälp medtävlande i nöd
  • Följ arrangörens och funktionärernas anvisningar
  • Ta del av särskild säkerhetsinformation för respektive distans
  • Obligatorisk utrustning för 42 km: Mobiltelefon, tryckförband, vätskebehållare, karta med akutnummer (tilldelas vid nummerlappsutdelning på tävlingsdagen och skall medtagas under hela loppet.

2,5 km - MiniRundan

Lätt utmanande terrängrunda för barn och ungdom som vill testa på hur det är att springa i skog och terräng. Banan har en vätskekontroll.


6 km - KolmårdsRundan Trail Run

Tuff, teknisk och 100 % terräng! Banan innehåller allt från teknisk bergslöpning över tuffa Kvarseboklint till fin skogslöpning mestadels på s.k. singeltrack.


10 km - KvarseboRundan 30-årsjubileum! (OBS ej terräng!)

Relativt snabb och flack bana på blandat underlag med grus & asfalt. Banan går runt Kvarsebobygden, genom bondgårdar och längs åkrar och sädesfält. Banan har en vätskekontroll.


10 km - KolmårdsRundan HöstTrail

Tuff och teknisk löpning i mycket vacker och skön terräng som bjuder på det mesta i underlagsväg utom asfalt :-)! De sista 4-5 km är de tuffaste men kanske också de vackraste. Här följer man Kvarseboklints tekniska och tuffa bergsrygg, förbi mytomspunna "Skrevan" och där man i princip under hela vägen ständigt skymtar Bråvikens vatten mellan träden, 80 meter nedanför!


21 km - KolmårdsRundan Trail Run ½ Marathon

Lagom utmanande och mycket vacker terrängbana över tuffa Kvarseboklint och runt vackra Nävsjön. 15 km trail/terräng och 6 km grusväg. Banan har fyra vätskekontroller.


42 km - KolmårdsRundan Trail Run Marathon

I sammarbete med KolmårdsTrailen erbjuder vi våran längsta distans, hela 42 km! Loppet för dig som vill ha en utmaning ut över det vanliga, där upplevelsen ligger i centrum. Distansen går mestadels på stigar och befintlig Sörmlandsled, genom storslagen natur, över naturreservat Fjällmossens stora myrkomplex, härlig Kolmårdsskog och med en avslutning längs Bråvikens förkastningsbranter med utsikt över Bråviken. Banan har fyra vätskekontroller.